Over Hopi-Navajo

Hopi-Navajo bestaat in juni 2018 23 jaar en is uitgegroeid tot de grootste op het gebied van Noord- Amerikaanse Indianen. Eigen import van High Spirits flutes (native flutes) zoals alle produkten die wij zelf importeren!!

Attention in the month october we’re closed on Sunday

Hopi-Navajo-WinkelRuim 22 jaar geleden kwamen Marcel en Max door het vele reizen, op het idee een zaak op te zetten, die gespecialiseerd zou zijn met authentieke spullen van Noord-Amerikaanse indianen. Wij hebben het dan over een gebied dat loopt van het zuidwesten van Amerika tot Alaska. De eerste contacten waren de Hopi en de Navajo indianen, vandaar de naam Hopi-Navajo.Hun droom is waarheid geworden Hopi-Navajo in Den-Haag bestaat 22 jaar!!

Door de enorme afstanden is het onmogelijk om iedere reis alle indianen te bezoeken, vaak wordt er tijdens een reis zo`n 5000 kilometer afgelegd, en dit in een periode van nog geen 3 weken.

Maar het is de moeite waard, de indianen zijn bijzondere mensen, hun authentieke met de hand vervaardigde producten zijn prachtig van kleur, en van zeer bijzondere kwaliteit. De meeste producten in de winkel zijn dan ook eenmalig, ieder voor zich uniek.

Inmiddels hangt en staat de winkel vol met meest uiteenlopende indianen producten, alles

vervaardigd door alleen indianen zoals, navajo indianen, hopi indianen, zuni indianen, publeo

indianen, acoma, lakota indianen, black-foot indianen, mohawk indianen, haida indianen, apache indiaen, soshone en indianen uit canada. De indianen producten die U kunt vinden zijn sieraden van zilver, oude sieraden [pawn], aardewerk, kruiden, mocassins, hoofd tooien, pijl en boog, speren, medicijn wielen, veren, losse onderdelen, dromenvangers, T-shirts, dekens, wandkleden, schedels, tomahawk, cd`s, drums, fluiten, eigenlijk te veel om op te noemen. Wij hebben directe inkoop van High Spirits fluiten (native flutes) daardoor goedkoper!!

Vaak wordt de indianen winkel vergeleken met een museum, dit komt ook omdat er nog diverse indianen spullen dateren uit begin 1900, zoals een oud War shirt die nog door indianen is gedragen, een warbonnet van een Canadese indiaan, deze is ruim 70 jaar oud. Ook voor degenen die zich bezig houden met sjamanisme en andere spirituele zaken is hopi-navajo zeer geschikt, wij verkopen losse onderdelen om zelf iets te maken zoals krachtschilden, medicijnwielen smudge-veren en nog

veel meer. Het is zeker de moeite waard om de winkel te bezichtigen.

Hopi-Navajo een bijzondere winkel in het hartje van Den-Haag.