De Indianen

Al vanaf het begin van Hopi Navajo gaan Marcel en ik op bezoek bij Billy Brady , oprichter van het bedrijf Buffalo Sage. Billy strijd met het behoud van de natuur, en vecht daarom om de oorspronkelijke salie velden in Zuid California te behouden.

In de ochtend zijn we de bergen ingereden om samen met Billy witte salie te branden, en om te bidden voor het behoud van de nu nog mooie salie velden.Dit gebeurde op een mooie heilige plek. In de middag zijn we meer naar het Zuiden gegaan, en hebben daar met eigen ogen de salie velden gezien. Dit was zeer ingrijpend, omdat er op dit moment veel huizen worden gebouwd, en als dit zo door gaat gaan al deze velden verloren!
Dit willen we natuurlijk niet laten gebeuren, de wilde salie is de enige salie ter wereld die niet is gemanipuleerd en vrij kan groeien in een omgeving hoe het hoort. Wist U dat 90% van de verkochte salie wordt gemanipuleerd en bespoten. Daarom moet White Buffalo Sage worden gesteund, wij zijn dan ook heel blij dat wij voor deze salie hebben gekozen. U betaald slecht € 6 voor 50 gram organische salie.